Er zijn 665 resultaten gevonden.

Munnikenheide College – Etten Leur

Het Munnikenheide College heeft een groot aantal opleidingen in het vmbo. Op beide locaties zijn er grote praktijkpleinen, waar beroepsvaardigheden geoefend worden.

Lees meer ›Munnikenheide College – Etten Leur

Munnikenheide College – Rucphen

Het Munnikenheide College heeft een groot aantal opleidingen in het vmbo. Op beide locaties zijn er grote praktijkpleinen, waar beroepsvaardigheden geoefend worden.Het Munnikenheide College heeft een groot aantal opleidingen in het vmbo. Op beide locaties zijn er grote praktijkpleinen, waar beroepsvaardigheden geoefend worden.

Lees meer ›Munnikenheide College – Rucphen

Odulphuslyceum

Het Odulphuslyceum is een school voor havo, atheneum en gymnasium. Leerlingen voelen zich snel thuis op het Odulphus. Een school waar voor iedereen veel ruimte is om ideeën en talenten te ontplooien. Onze wapenspreuk luidt ‘Fortis in Fide’: letterlijk vertaald “sterk in vertrouwen”, tegenwoordig vertaald als “Groot vertrouwen in jou”.

Lees meer ›Odulphuslyceum

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. - Mollerlyceum

Het Mollerlyceum profileert zich als een school waar leerlingen goed onderwijs ontvangen, waar ze gekend zijn en zichzelf mogen en kunnen zijn, onder het motto ‘Enjoy Life’.

Lees meer ›OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. - Mollerlyceum

OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. – ‘t Ravelijn

’t R@velijn kenmerkt zich door twee onderwijsvormen, een waarin leerlingen leren van elkaar, van zichzelf en van de docent: R@velijn Domeinleren en R@velijn Agora. De school biedt maatwerk waarbij onder andere versneld examen en vakken op hoger niveau worden aangeboden.

Lees meer ›OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o. – ‘t Ravelijn