ProMotion – ruimte voor loopbaanontwikkeling

In 2022 hebben 201 medewerkers een individueel traject bij ProMotion doorlopen. Naast individuele trajecten, trainingen en workshops op open inschrijving vinden er eveneens maatwerktrainingen plaats op aanvraag van de scholen.  

In totaal hebben in 2022 maar liefst 1.217 medewerkers de weg naar ProMotion gevonden. De resultaten laten zien dat ProMotion door medewerkers gezien wordt als een dienst die hen ondersteunt in de eigen ontwikkeling en de loopbaan.  

Medewerkers hebben na afloop van een traject bij ProMotion inzicht in de loopbaanwensen en persoonlijke kwaliteiten. Ze hebben handvatten aangereikt gekregen om de loopbaan zelf te sturen en zo met (hernieuwde) energie en plezier de huidige functie voort te zetten, of gericht stappen te zetten naar een andere functie en/of werkomgeving.  

Alle medewerkers werkzaam bij vereniging Ons Middelbaar Onderwijs kunnen terecht bij ProMotion, het interne loopbaancentrum van de vereniging, voor advies en ondersteuning op het gebied van loopbaanontwikkeling. ProMotion biedt zowel individuele loopbaan- en coachtrajecten, als groepsgerichte trainingen aan. 

Kijk voor meer informatie over ProMotion op promotion-loopbaanontwikkeling.nl.